Om Merethe

Jeg hedder Merethe Børgart Olesen, er født i 1968 og vokset op med hunde omkring mig.Om, Merethe Børgart Olesen, adfærdsbehandler, hund, hunde

Jeg er gift med Henrik Olesen, og sammen har vi Milo, en dalmatiner fra 2007.
Vi bor på et nedlagt landbrug i Sageby – en lille landsby på Sydsjælland.

Min store kærlighed til hunde, førte mig i 1996 til første uddannelse som hundeejerinstruktør på Etologisk Institut v/Roger Abrantes, som dengang var den førende i blide metoder – psykologi frem for magt.

Jeg tog en overbygning samme sted, som hundeadfærdsterapeut. Jeg har arbejdet med hunde og mennesker professionelt siden 1998.

Efterfølgende har jeg været på mange supplerende kurser, seminarer og uddannelser hos bl.a. Anders Hallgren, Lars Fält, Runar Næss, Kathy Sdao, Bob Bailey og hos norske Turid Rugaas.
Jeg har også taget uddannelse som hundemassør, dyrehealer og healingsterapeut.

I dag arbejder jeg mere spirituelt med relationen mellem hund og menneske, men har selvfølgelig stadig al min viden og erfaringer med i rygsækken når jeg arbejder.

Mit hjerte banker for det gode hundeliv, at have hund med hjertet, en større respekt for vores hunde og deres behov. Så når jeg arbejder med hunde og deres mennesker, er det med fokus på den enkelte hund og den familie den er i – og få det mest optimale forhold for alle parter, samt styrke relationen mellem hund og menneske.

Jeg kigger også på mennesket bag hunden når jeg rådgiver, da jeg mener al forandring starter hos en selv – og at vores hunde i rigtig mange tilfælde spejler os, så det er en fordel at have mennesket med når udfordringer skal løses:o)

Jeg tager afstand fra al brug af magt, straf, fysisk og psykisk overgreb, i træning og behandling af hunde.

Healingsmassage, Merethe Børgart Olesen

Merethe Børgart Olesen :: Sagebyvej 2 :: 4735 Mern :: info@hundepoten.dk :: 28443400