Adfærdsrådgivning

Har du adfærdsmæssige udfordringer med din hund, eller undrer du dig blot over hvorfor din hund gør som den gør…Adfærdsrådgivning, Merethe Børgart Olesen, adfærdsrådgiver, hund, hunde

Der kan være flere grunde til din hund har en adfærd, du ønsker at ændre på.
Nogen gange er årsagen fejlagtig indlæring, manglende socialisering, overstimulering eller andet der er til at “tage og føle på” – en årsag som kan findes ved at kigge tilbage, analysere og arbejde sig frem til hvor I er i dag.

Denne type adfærd kan eksempelvis være hunde der gør udfald mod andre hunde. Hunde som er usikre i forskellige sammenhænge.
Hunde der ikke kan være alene hjemme
Samt en god portion dårlige vaner, som stille og roligt har taget magten over det gode samvær i dagligdagen.

En anden måde jeg også arbejder på, udover den almindelige teoretiske og erfaringsbaserede rådgivning, er ved at drage menneskerne bag hunden indover.
Det er min oplevelse og erfaring, at i nogle tilfælde hvor årsagen til uønsket adfærd er mere diffus, så er det hos mennesket der skal kigges og i mange tilfælde arbejdes også.
Når mennesket bag hunden begynder at arbejde med de ting der kommer frem, og i mange tilfælde også ændrer sin egen adfærd, så ser jeg stille og roligt at hunden også ændrer sin adfærd – og det hele balanceres mere – for alle parter.

Så i min rådgivning omkring adfærd der ønskes ændret, er der ikke to sager der er ens. Der er både hundens og menneskets vinkel og indflydelse, psyke m.m., og det vil altid være i det enkelte samspil jeg tager udgangspunkt.
Selvfølgelig er der grundlæggende ting omkring hundens adfærd som også er inde over – men jeg kigger i lige så høj grad på mennesket bag – og hvad der kan være medårsag til den adfærd der ønskes ændret.

Så når du bestiller en tid hos mig, så starter det altid med jeg kommer hjem til dig og hunden, får en snak, ser hvad der sker, bruger min indføling – og så tager vi den derfra.
Til et hjemmebesøg afsætter jeg ca. tre timer.

Så er der opfølgning, som jeg mener er nødvendigt for at komme i mål, eller så tæt på som muligt. Der er en opfølgning pr. telefon, mail eller skype med i prisen.
Er der brug for flere opfølgninger aftales det fra gang til gang.

Se priser under “info”