Bog – At have hund med hjertet

At have hund med hjertet, Merethe Børgart Olesen, Adfærdsbehandler for hund og menneske

Min første bog “At have hund med hjertet”

Dette er bogen til dig, der har hund for første gang, og gerne vil godt fra start. Du vil gerne undgå alt for mange uvaner og senere adfærdsproblemer.

Det er også bogen til dig der er den garvede hundeejer, som gerne vil have ny inspiration, og et anderledes supplement til de hundebøger du ellers finder på hylderne.

Der er sjove øvelser for dig og din hund, og et afsnit om den mere spirituelle del af det at have hund.

Hvordan vi kan bruge hunden som et spejl på os selv – hvis vi tør.

Du får også min egen og Milos historie, og den udvikling han satte igang hos mig, som er den medvirkende årsag til at jeg er endt, hvor jeg er.

Du kan enten læse bogen fra start til slut, eller du kan bruge den som opslagsbog.

Bogen er på 252 sider. ISBN 9 788792 892065

Udsnit af Majbritte Ulrikkeholm’s forord til bogen:

…”Merethe burde være sammen med alle mennesker, der får en hund ind i deres liv.” Men Merethe kan selvfølgelig ikke være alle steder, og derfor er jeg bare så taknemmelig for, at hun har skrevet sin bog nu. Det er den bog, jeg gerne ville have haft ved hånden, hvis ikke jeg havde haft det store held at kende Merethe personligt, så hun kunne hjælpe mig til at få et smukt, nyt liv sammen med TAO.”

Kan købes som E-bog

Den trykte bog er udsolgt fra forlaget, så du kan kun købe e-bogs udgaven.

Du kan læse den på din Ipad, telefon og computer, eller printe den

Bestil ebogen  Send en email – klik her

Prisen er KUN 99,- DKK.

e-bog, Merethe Børgart Olesen, når du har hund med hjertet

Bog, At have hund med hjertet, Merethe Børgart Olesen, Adfærdsbehandler for hund og menneske

Anmeldt af Lizl Rand, Chefredaktør (ansv.) hos Aller Media A/S

Bog, At have hund med hjertet, Merethe Børgart Olesen, Adfærdsbehandler for hund og menneske
“Posten bringer dagligt masser af nye bøger til redaktionen og mit skrivebord bugner af fantastiske værker, som jeg aldrig når at åbne. Tiden tillader desværre ikke, at jeg når alt det, som jeg har lyst til. Men en bog landede forleden på mit bord – og den har jeg siden mere end bladret i.

”At have hund med hjertet” gik lige i mit system, da jeg er fjolle-forelsket i Sally-dyret – mit tøndeformede kæledyr, der i lidt over fem år har beriget mit liv med så meget glæde, at kun hundeejere kan forstå i hvilken grad sådan et pelsdyr kan tilføre livet en ekstra dimension.

Både Sally og jeg kan varmt anbefale bogen, der er fyldt med gode tips om det at have hund, hvordan man kommer godt fra start, og undgår alt for mange uvaner og senere adfærdsproblemer.

Der er sjove øvelser – som vi allerede har testet (f.eks. godbid gemt under håndklæde) og et afsnit om den mere spirituelle del af det at have hund. Hvordan vi kan bruge hunden som et spejl på os selv – hvis vi tør. Og ved i mange tilfælde at ændre vores adfærd, ændrer hundens adfærd sig også.

Forfatter af bogen er Merethe Børgart Olesen, der har mange års erfaring indenfor hunde og deres adfærd. Hun er vokset op med hunde omkring sig, og har stort set altid selv haft hund. Siden 1998 har hun arbejdet professionelt med hunde og deres ejere, og er bl.a. uddannet hundeejerinstruktør, hundeadfærdsterapeut, hundemassør og healingsterapeut.

Siden 2009 har Merethe skrevet fast for livsstilsmagasinet VI MED HUND, hvor hun også har svaret på spørgsmål i brevkassen. Merethe driver hundepoten.dk, hvor der findes masser af gode tilbud til hund og ejer – også af mere anderledes karakter – bl.a. hundewellness…

Dette er en super god bog til dig, der har hund for første gang, og gerne vil godt fra start. Jeg ville ønske, den havde været der, da Sally og jeg mødte hinanden. Men bogen er også til os, der er den garvede hundeejer, som gerne vil have ny inspiration, og et anderledes supplement til de hundebøger du ellers finder på hylderne.

Bogen har allerede inspireret mig så meget, at Sally og jeg genoptager hundetræning. Nu træner vi – så vi kan passe ind på et ”elitehold” for ”plus 15 kilo”… Slanke nybegyndere kan vi ikke lyve os til… ha ha”

Fotografen hjemme på græsplænen er Claus Skytte Nielsen