Adfærdstræning

Workshoppen henvender sig til mennesker med hunde som har udfordringer i mødet med andre hunde eller mennesker.
Uanset om hunden reagerer angst eller aggressivt, er det noget der kan arbejdes med, så gåturen bliver mere positiv for alle parter.

Der skal naturligvis mere end blot nogle træningsgange til, at løse udfordringerne, men værktøjerne og basis gennemgåes og øves på, så man som menneske er godt rustet til at træne videre hjemme.Adfærdstræning, Merethe Børgart Olesen, adfærdsbehandler, hund, hunde

På workshoppen vil der være teori, hvor hundene må vente i bilerne, eller kun en enkelt hund er med ad gangen. Hver gang er der også praktisk træning af forskellig art.
Vi mødes tre gange.

Ved tilmelding og betaling bliver der fremsendt et spørgeskema, som skal udfyldes og returneres inden workshoppen begynder
De svar der gives i skemaet, danner også baggrund for en adfærdsmæssig vurdering, og er med i forhold til min tilrettelæggelse af undervisningen, så den bliver mest optimal for den enkelte.

Så udover den adfærdsmæssige vurdering, får du også råd og vejledning til hvordan din hund og dig, bedst får løst udfordringerne – så den træning vi laver kan fortsætte hjemme.

Der vil max. være fire hunde på holdet.

Prisen inklusive alt – 1.850,- kr. – også kaffe, the, frugt og snacks:o)

Workshoppen afholdes hos HUNDEPOTEN på Sagebyvej 2, 4735 Mern.

Dato for næste workshop er ikke fastlagt, så send en mail hvis du er interesseret – så får du besked så snart der er datoer klar.

Ved spørgsmål Send en email – klik her

Adfærdstræning, Merethe Børgart Olesen, Adfærdsbehandler for hund og menneske